Victorie fără dubii obținută de Săgeata Năvodari în meciul amical disputat cu Farul Constanța

Victorie fără dubii obținută de Săgeata Năvodari în meciul amical disputat, pe stadionul Flacăra, în compania Farului Constanța. Echipa antrenată de Cătălin Anghel, Norbert Niță și Gică Butoiu a dominat clar ostilitățile. Tigoianu ,în minutul 15 și Guerra, în minutul 25 au fixat scorul pauzei. În partea secundă, tot năvodărenii au fost la cârma jocului și au mai marcat de două ori. Diletic, minutul 69 și autogolul lui Năstase au făcut ca tabela de marcaj, să arăte scorul de 4-0 la final. Antrenorul farist Ștefan Petcu a recunoscut cu sportivitate superioritate echipei adverse

Tehnicianul năvodărean, Cătălin Anghel  părea mulțumit de evoluția elevilor săi ,dar rămîne realist, așteptând meciurile oficiale penrtru a trage concluzii pertinente.

La meci a asistat și Viorel Duru, președintele comisiei de licențiere din cadrul Federației Române de Fotbal , venit la Năvodari pentru consultații privind îmbunătățirile ce trebuiesc aduse arenei locale, pentru a găzdui, din sezonul viitor, meciuri de Liga a I-a.

Reporter: Nicu Dolea ; Imagine: Victor Nita