Victor Ponta a participat seara trecută la un concert pop-rock pe plajă

asina oficiala cu geamuri fumurii l-a dus pe Ponta direct in spatele scenei de concert, dupa care a fost preluat de paza privată si de SPP si condus spre locul rezervat la zona VIP. Victor Ponta a stat in picioare, iar sotia si fiul sau au primit doua fotolii. Pentru ca a ales sa stea chiar la marginea sectorului destinat invitatilor speciali, familia premierului a fost observata de toata lumea venita la spectacol.

Un moment delicat s-a consumat la jumatatea reprezentatiei data de trupa Vama, cand Tudor Chirila s-a adresat publicului folosind expresii licentioase, moment in care primul ministru si-a dus mainile la ochi.

La concertul de pe plaja Saturn au fost prezenti douazeci de mii de turisti si localnici veniti din toate statiunile invecinate dar si din alte orase. Au cantat mai multe trupe si solisti pop si rock si toate gusturile au fost satisfacute. Oamenii au stat in picioare patru ore si jumatate, dar nimeni nu a simtit oboseala. Însă nu toata lumea a fost incantata cand a aflat ca si primul ministru a venit la spectacol.

Muzica s-a auzit pâna dupa miezul noptii la malul marii. Jurnalistii nu au putut discuta cu premierul si cu familia sa  pentru ca firma privata de paza angajata de organizatorii showului a interzis accesul  presei in zona VIP.

Reporter: Cosmin Bele ; Imagine: Victor Nita