Victimele accidentului de tramvai din Pasajul Lujerului aşteaptă despăgubiri

Cei care trebuie să le dea bani sunt directorii de la RATB, care afirmă că, de fapt, răspunzător este asiguratorul. Răspunsurile evazive ale autorităților, i-au determinat pe oameni să caute dreptatea în instanţă.

Victimele accidentului, dar și rudele acestora, își amintesc cu groază clipele de coșmar trăite în urmă cu o săptămână. Florentina Postelnicu povesteste despre momentul când a aflat, de la televizor, că părinţii ei se aflau într-unul dintre tramvaie.

Reprezentanții RATB spun că victimele vor fi despăgubite, dar deocamdată nu se știe de către cine. Se pare că răspunzătoare este firma de asigurări, dar nimeni nu se grăbește să vină cu soluţii. Tot ce pot să facă oamenii în acest moment este să depună cereri către RATB.

La rândul lor, angajații firmei de asigurări afirmă că pentru a primi despăgubiri, orice victimă a accidentului trebuie să dovedească că a fost în tramvai și a suferit răni sau alte prejudicii.

În urma accidentului de săptămâna trecută din pasajul Lujerului, 92 de persoane s-au prezentat la spital. Dintre acestea, 8 au stat internate in spital câteva zile, iar 4 dintre ele încă se află sub supraveghere medicală.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Raluca Damian