Viață stinsă la doar un an și jumătate…

Durere inimaginabilă într-o familie din localitatea constănțeană Mircea Vodă! O fetita de doar un an si jumatate a murit dupa  ce un dulap din plastic a cazut peste ea. Micuta s-a prabusit, apoi, cu fața într-o pernă. Când s-au dat seama ce s-a întâmplat, parintii au sunat imediat la 112. In ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, copila s-a stins din viata. Vă avertizăm că urmează detalii ce vă pot afecta emotional.  

Era puțin trecut de ora 8, cand s-a produs nenorocirea. Fetita se afla in camera ei, iar părintii în bucătărie. Nimeni nu stie ce s-a intamplat cu exactitate, însă, cel mai probabil, micuta a tras de dulapior, iar acesta s-a prabusit peste ea. In cădere, copila a cazut pe pat, cu fața într-o pernă.

In aceste conditii, nu este exclus ca moartea fetitei să fi survenit mai degraba în urma unei asfixii mecanice. Vestea mortii micutei a cazut ca un trasnet peste oamenii din comună. Cu totii spun că atat ea, cât și surioara, eleva premiantă in clasa a patra, erau foarte bine ingrijite, iar părinții le iubeau ca pe ochii din cap.

Durerea este cu atat mai mare, spun oamenii, cu cât micuta a fost un copil foarte dorit, mama apeland la diverse tratamente ca să o poată aduce pe lume.

O echipa de criminalisti a ridicat de la locul tragediei mai multe probe, printre care si dulăpiorul care se presupune că a cazut peste copilă, iar cu ajutorul lor, dar si cu rezultatele necropsiei, vor încerca să stabilească imprejurarile în care fetița si-a pierdut viața.

Redactor: Paul Alexe