Veștile bune se țin lanț pentru familia Băjenaru din Năvodari

Miracolele există  iar de acest lucru s-au convins și cei 5 membrii ai familiei Băjenaru! Lipsurile materiale și boala își puseseră amprenta  asupra lor iar când deja își pierduseră orice speranță că soarele va răsări și pe strada lor au primit o veste la care nici măcar  nu mai visau: vor primi o locuință .  Totul a fost posibil în urma galei umanitare organizate de Litoral Tv. Primarul comunei Peștera, Valentin Vrabie a fost profund impresionat de acest caz și s-a oferit să le construiască o casă. În sprijinul familiei vine şi Consiliului local Năvodari și primarului Nicolae Matei  care vor pune la dispoziție terenul pentru ridicarea locuinţei. De  emoții și bucurie membrii familiei Băjenaru n-au închis un ochi toată noaptea

De faptul că Moș Crăciun există s-au convins după ani de zile și frații Băjenaru. L-au așteptat an de an dar niciodată nu l-a trecut pragul. Anul acesta Moșul a ținut să vină mai devreme și le-a adus cel mai frumos dar: casa mult visată. Micuții deja au început să numere zilele până când vor dormi în camera lor și nu se vor mai înghesui toți într-o cămăruță dărăpănată.

Până își vor vedea visul cu ochii și se vor muta în casă nouă, părinții celor 3 copii își făceau griji că nu vor avea lemne cu ce să își încălzească cămăruța . Și de această dată Consiliul local Năvodari și primarul Nicolae Matei au sărit în sprijinul lor şi le-au trimis 4 tone de lemne.

La gala umanitară organizată de Litorav Tv, în urma  câtorva licitații,  colegii noștri au reușit să obțină bani pentru fiecare din cele 6 familii. Acum, cu sprijinul dumnevoastră cei care ați sosit în număr mare să le oferiți un mic ajutor sau cei care i-ați încurajat cu un gând bun de acasă, aceste familii aflate în mare impas vor avea parte de sărbători fericite și de speranța unui trai mai bun. Cei care doriți să îi sprijiniți în continuare sunteţi aşteptaţi la sediul redacției din Năvodari, strada Sănătăţii, clădirea 33 cu donaţiile dummnevoastră.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Adrian Corchie