Vești proaste pentru şoferii constănțeni

Începând cu luna octombrie, şoferii nu vor mai putea circula pe podul de la Agigea. În acest fel, conducătorii auto vor fi nevoiţi să găsească rute ocolitoare, care, cel mai probabil vor deveni supraaglomerate.

Singurele mașini care vor putea traversa Podul Agigea vor fi mijloacele de intervenție ale Inspectoratului pentru situaţii de Urgenţă, SMURD şi Poliţie.

O altă problemă poate fi reprezentată de traficul greu deviat pe rutele ocolitoare, întrucât carosabilul nu este făcut să suporte greutăți atât de mari. Ca variantă ocolitoare, șoferii au două soluții: ieșirea la nodul rutier Medgidia, drumul județean 381 până în localitatea Ciocârlia, Topraisar și intrarea pe DN39, după Agigea. O altă rută ocolitoare este A2, nodul rutier Medgidia, drumul județean 391, Cobadin, Negru Vodă și Mangalia.

În perioada în care podul va fi închis, accesul pietonilor va fi permis timp de 10 minute la fiecare oră. Luni va avea loc o întâlnire între Instituția Prefectului și conducerea CNADNR pentru găsirea unor soluții privind închiderea podului Agigea.

Reporter: Sorin Hulubei ; Imagine: Adrian Corchie