Vești proaste pentru fostul președinte CJC

Veste proastă pentru fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu: instanța supremă i-a respins recursul în casație formulat împotriva sentinței care l-a trimis pentru 5 ani în spatele gratiilor. Hotărârea este definitivă.

În speranța că va găsi clemență în fața magistraților  Înaltei Curți de Casație și Justiție, Nicușor Constantinescu a formulat recurs în casație împotriva hotărârii instanței care l-a trimis în spatele gratiilor pentru o perioadă de 5 ani. Numai că Instanța Supremă nu i-a ușurat cu nimic situația fostului baron constănțean. Analizând solicitarea formulată de fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, judecătorii nu au găsit nici un motiv pentru a-l scuti de pedeapsă, prin urmare, recursul a fost respins ca nefondat, iar hotărârea este definitivă.

În acest dosar, Nicușor Constantinescu a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie, la sfârşitul lunii aprilie 2014, pentru abuz în serviciu în formă continuată, el fiind acuzat că, în perioada 2009 – noiembrie 2013, nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa.

Redactor: Daniel Albu