Vesti bune pentru turistii care vor veni in acest week-end la malul marii

Hotelierii resimt din plin faptul ca sezonul se apropie incet incet de final si au decis se reduca preturile. Si sezlongurile vor fi mai ieftine din acest week-end. Doar vreme aramane frumoasa, spre norocul turistilor care au ales aceasta perioada pentru asi petrece concediul la mare.

Astazi sorele le-a cam jucat feste turistilor. Adesea s-a ascuns dupa nori si nici termomentrul nu a mai urcat ca alta data pana la 35 de grade Celsius. Au fost doar 28 dar asta nu a deranjat pe nimeni. Pe plaja turistii s-au bucurat din plin de vacanta. Apa marii este sufficient de calda asa ca putini au fost cei care au ramas pe sezlonguri sau prosoape.

Si mai au un motiv sa vina la mare in aceasta perioada. Hotelierii incep rand pe rand sa reduca tarifele la cazare. Mancarea este ieftina asa ca ingredientele unui concediu reusit sunt asigurate.

Hotelierii au inteles si ei ca varful de sezon a fost atins iar acum au inceput deja sa umble la preturi. Tarifele vor fi reduse cu pana la 20%

Nici tarifele la selonguri nu mai sunt la fel de piperate ca in plin sezon estival. Acum costa doar 25 de lei iar din week-end vor fi si mai ieftine.

Iar vestile bune vin si de la meteorologi. Acestia anunta ca de maine norii se disperseaza iar soarele va straluci din nou cu putere pe litoral.

Redactor: Andreea Barbu