Veşti bune pentru şoferii care tranzitează oraşul Medgidia (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Yr3_cz3SdvM[/youtube]După o lungă perioadă de aşteptare, au început reparaţiile la podul rutier pentru refacerea covorului asfaltic şi a hidroizolaţiei.

Din anul 2001 podul rutier de la Medgidia nu a beneficiat de niciun fel de reparaţii, iar lucrul acesta a fost mai mult decât vizibil! Intemperiile şi traficul greu au măcinat covorul asfaltic, creând adevărate cratere, printre care şoferii erau nevoiţi să facă slalom!

Din acest motiv administraţia locala a demarat, de curând, un proiect de refacere a covorului asfaltic şi a hidroizolaţiei.  În urma reparaţiilor, podul poate fi acum traversat in condiţii acceptabile. Dar reprezentanţii administraţiei locale nu vor să se oprească aici. Deoarece podul rutier reprezintă o prioritate, s-a realizat un proiect de reparaţie completă ce a fost inaintat ministerului transporturilor , dar care nu a primit încă avizele necesare.

Din toamna acestui an, dupa reparaţia completă a podului rutier de la Medgidia vor fi impuse anumite restricţii de circulaţie şi de asemenea vor fi montate limitatoare de viteză pentru a se evita distrugerea constantă a covorului asfaltic.

Reporter: Loredana Balasa ; Imagine: Dan Pauna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.