Veşti bune pentru miile de turişti care vin cu trenul la mare (VIDEO)

Începând de mâine, aceştia vor plăti cu aproximativ 15 procente mai puţin pentru o călătorie cu Intrecity pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa. Promoţia este valabilă atât pentru clasa I, cât şi pentru clasa a doua, dar se aplică doar la biletele cumpărate la preţ întreg.

La un bilet pentru adulţi, cu un tren Intercity pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa, la clasa a doua, călătorii vor economisi aproape zece lei. O sumă destul de importantă pentru cei care vin la mare cu un buget limitat şi care, astfel, vor putea folosi banii, de exemplu, pentru închirierea unui şezlong.

Ceea ce înseamnă o reducere deloc neglijabilă, de aproape zece lei. Atenţie însă! Chiar dacă noile tarife sunt afişate în reţeaua CFR, la ghişeul din gara Constanţa s-ar putea să primiţi un alt răspuns….

Oamenii spun că nu ar strica o reducere şi mai mare a preţului. Chiar dacă trenul are avantajele lui, printre care şi tarifele mai mici pentru pensionari sau studenţi.

Preferinţele românilor pentru tren sunt confirmate şi de numărul mare de călători înregistrat în weekend-ul trecut. Aproape 30 de mii de turişti au circulat spre şi de la mare în perioada 27-29 iulie.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Matei Ghioc