Veşti bune pentru locuitorii Mangaliei, racordaţi la sistemul centralizat de încălzire

Dacă în anii trecuţi căldura devenise un lux în casele oamenilor din Mangalia, din această iarnă, locuitorii beneficiază de confortul termic dorit. Edilul oraşului, Cristian Radu susţine că odată racordate centralele la reţeaua de gaze, costurile la încălzire se vor reduce simţitor. Iar acest lucru se va întâmpla din această iarnă.

Prezent la recepţionarea sistemului centralizat de termoficare, senatorul Nicolae Moga spune că acesta e cel mai frumos cadou oferit locuitorilor Mangaliei. Şi, pentru a se asigura că oamenii sunt mulţumiţi, parlamentarul a fost în vizită la domnul Bebe.

Reprezentantul firmei furnizoare de agent termic dă asigurări, la rândul său că populaţia Mangaliei nu are de ce să se mai teamă că va suferi de frig.

Cetăţenii Mangaliei sunt şi ei mulţumiţi si nu se uită la bani, când vine vorba de confortul termic.

Pentru cei care locuiesc la casă, costurile pentru branşament sunt de 1500 de lei, la care se adaugă 100 de lei pe un metru liniar instalaţia de utilizare. Reprezentantul firmei distribuitoare de gaze susţine că alimentarea centralelor la gaz are numai beneficii.

În prezent, există 20.000 de cetăţeni din Mangalia, beneficiari ai sistemului centralizat de încălzire.

Reporter: Ramona Ganescu ; Imagine: Florin Ardelean