Vești bune pentru elevii din comuna Mircea-Vodă

Autoritățile locale au reușit să amenajeze terenul de sport promis. Chiar dacă lucrările nu sunt încă finalizate, copiii se bucură de investitie.

A fost mare aglomeratie la Scoala Gimnaziala nr. 1 din Mircea Voda! Elevii, alaturi de parinti si bunici, au pasit in noul an scolar. Cadrele didactice i-au indemnat sa invete, deoarece proverbul “Cine are carte, are parte” este la fel de actual.
Reprezentantii autoritatilor locale au fost si ei prezenti la deschiderea anului scolar 2015-2016.
Pe langa traditionalele urari, primarul Dumitru Dedu le-a dat o veste buna elevilor din comuna Mircea-Voda. Vor avea la dispozitie un teren multifunctional cu gazon sintetic si nocturna. Astfel, copiii isi vor putea desfasura orele de educatie fizica in conditii foarte bune, iar iubitorii sportului vor putea face miscare dupa un program bine stabilit.
Cadrele didactice le-au vorbit copiilor si parintilor despre programul scolar si i-au indemnat sa aiba incredere in fortele proprii si in profesionalismul dascalilor.

Noul an scolar a debutat si cu mici modificari de structura. Astfel, elevii vor avea vacanta de iarna prelungita cu o saptamana.

Redactor: George Marinescu