Vești bune pentru doritorii unei cariere în Marina Militară

Persoanele care doresc să urmeze o carieră militară au o nouă șansă. Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța scoate la consurs 220 de posturi pentru militari și 640 pentru civili care doresc să activeze într-o instituție a Ministerului Apărării.

Academia Navală ”Mircea cel Bătrân” poate fi soluția unei cariere în domeniul militar, pentru mulți tineri. Astfel,  pentru anul universitar 2017 – 2018,  scoate la concurs 860 locuri din care:

– 66 de locuri pentru Ministerul Apărării Naţionale
– 4 locuri pentru Ministerul Afacerilor Interne
– 640 de locuri pentru Secția civilă
– 150 de locuri cu taxă pentru studiile de masterat.

De asemenea, instituţia de învăţământ constănţeană acordă din fonduri proprii 30 de burse de studii pentru învățământul cu frecvență care se obţin prin concurs la matematică ce se va desfăşura pe data de 19 iulie, ora 09.00. Înscrierile se vor desfăşura în perioada 12 – 20 iulie, între orele 9.00 şi 15.00 în zilele lucrătoare. Pe data de 20 iulie se vor afişa rezultatele finale cu candidaţii admişi şi respinşi iar pe data de 31 iulie la masterat.

Actualmente, în cadrul  Academiei  Navale „Mircea cel Bătrân” studiază 2.000 de studenţi, îndrumaţi de un corp didactic de peste 80 de profesori și oferă studenților garanția unei pregătiri profesionale și personale de excepție.

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” este o instituție cu o tradiție de 145 ani de învățământ superior de marină, fiind printre cele mai apreciate universități românești din domeniu (universitate de educație și cercetare științifică), care se bucură de un bun renume internațional. Calitatea procesului de învățământ este asigurată de certificarea Bureau Veritas privind implementarea sistemului de management al calității ISO.

Redactor: Daniel Albu