Vești bune pentru constănțeni!

De acum, aceștia pot zbura căte destinații din Europa, precum și în țară, direct de la aeroportul Mihail Kogălniceanu. Care sunt destinațiile, dar și prețurile,  aflați în materialul următor.

Asociaţia Litoral-Delta Dunării şi o companie aeriană low cost, au inaugurat, marți, baza operațională de la Mihail Kogălniceanu. Acest parteneriat strategic va  reconecta oraşul Constanţa, litoralul şi Delta Dunării cu oraşe din România și Europa.

Pentru sezonul estival, compania low cost pune la dispoziție zboruri interne din Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea și Iași către Constanța și retur. Orarul de zbor a fost gândit special pentru un weekend sau o săptămână pe litoralul românesc, fiind alegerea ideală, ținând cont că durata zborului este de doar 1 oră.

Prin lansarea acestei rute, compania aeriană le oferă dobrogenilor oportunitatea de a călători mult mai repede spre destinații din Europa, precum și în țară. Deasemenea, datorită unui protocol de colaborare între aeroport și o firmă de transport, constănțenii, dar și turiștii, vor putea ajunge mai ușor la Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Prețul unei curse este de doar 30 de lei.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea