Veste proastă pentru șoferi

Podul de la Agigea s-ar putea inchide de la jumatatea lunii viitoare cate 4 ore in zilele de marti, miercuri si joi. CNADNR anunţă că toate lucrările aferente acestui obiectiv sunt suspendate din cauza neefectuării obligaţiilor de plată.

Veste proasta pentru soferi. Nu scapam de calvar nici in acest sezon estival. Podul vechi de la Agigea s-ar putea închide de la jumătatea lunii iunie, in zilele de marti miercuri si joi dimineata. Ca ruta alternativa soferii vor putea folosi podul din port.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă, printre altele, că toate lucrările aferente acestui obiectiv sunt suspendate din cauza neefectuării obligaţiilor de plată de către CNADNR SA. Lucrările de reabilitare aferente podului de la Agigea vor fi reluate odată cu efectuarea plăţilor restante către antreprenor. Amintim ca si anul trecut, in aceeasi perioada, soferii, multi dintre ei turisti au fost nevoiti sa astepte ore intregi blocatI in trafic sa se ridice retrictia si sa se poata circula pe pod.

Redactor: Camer Nita