Veste bună pentru iubitorii filmului Jurassic Park

jurassic park 3dO continuare a peliculei, produsă de celebrul Steven Spielberg, va fi lansată pe 13 iunie 2014. Mai mult decât atât o altă surpriză pentru fani este că producția va fi filmată în versiune 3D.

În decembrie 2011, Spielberg a declarat că filmul “Jurassic Park” ar fi perfect pentru o adaptare 3D. Spielberg a mai spus atunci că regizorul James Cameron a realizat “cel mai grozav 3D din istorie – “Avatar”. Acum, a venit rândul lui Spierberg să scoată un film 3D, iar acela va fi Jurassic Park.

Adaptarea originală a romanului din 1900 al lui Michael Crichton, filmul “Jurassic Park” din 1993 a avut încasări de 915 milioane de dolari la nivel mondial şi două continuări: “Lumea dispărută din ’97  şi “Jurassic Park III” din 2001. În ianuarie 2012, Spielberg a declarat că nu va regiza el “Jurassic Park 4”, un nou film din franciza de succes aflat în pregătire, pe care însă îl va produce – alături de Frank Marshall -, aşa cum s-a întâmplat cu toate lungmetrajele seriei. Spielberg a regizat primele două părţi ale seriei, însă partea a treia i-a aparținut lui Joe Johnston. Rick Jaffa şi Amanda Silver vor fi scenariștii noului film. Cei doi au făcut și scenariul pentru “Planeta maimuţelor. Invazia “. Regizorul şi producătorul Steven Spielberg este una dintre cele mai influente personalităţi din industria filmului. A regizat 50 de filme şi a produs peste o sută într-o carieră impresionantă de patru decenii. Filme ca “Fălci”, “E.T. Extraterestrul” şi “Jurassic Park” au marcat totodată momente importante în istoria cinematografiei. Spielberg a câştigat de două ori premiul Oscar pentru cea mai bună regie: în 1993, pentru “Lista lui Schindler”, şi în 1998, pentru “Salvaţi soldatul Ryan”.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.