A venit vacanta de Rusalii

Week-end-ul acesta va fi unul prelungit si se anunta cu multi turisti pe litoral. Cel putin, asa spera hotelierii de la malul marii, care s-au pregatit deja sa ii intampine cum se cuvine. Oferte sunt pentru mai toate buzunarele, sezlong-urile au fost si ele asezate pe plaje, la fel si umbrelutele. In Mamaia ceva mai scump, in sudul litoralului ceva mai ieftin.

La ora pranzului plaja din statiunea Mamaia era deja destul de aglomerata. Cu turisti veniti din toate colturile tarii, hotărati sa plece acasa cu un bronz cat mai uniform. Cu totii si-au programat vacanta din timp si au stabilit si un buget, iar unii sunt dispusi sa il depaseasca. Oricum ar fi, hotelierii s-au pregatit cu oferte pentru toate buzunarele.

Un calcul simplu arata ca o familie cu un copil scoate din buzunar, in medie, intre 100 si 200 de lei, pentru o zi de plaja. Banii  se duc pe mâncare, băutura, sezlonguri,  precum si alte distractii, in special pentru copii. Dar banii nu conteaza, daca oamenii se simt bine.

Vremea pe litoral se anunta in continuare perfecta pentru vacanță, astfel că turiștii știu deja ce au de făcut!

Aproape 50.000 de turisti sunt asteptati in acest week-end la mare, iar vremea va fi si ea aliatul numarul unu al celor care vor ajunge pe litoral. Mercurul ar putea sa urce pana la 30 de grade Celsius la soare, iar apa marii se incalzeste si ea.

Redactor: Paul Alexe