A venit Moș Crăciun… Dinamic!

Unul dintre cele mai vechi cluburi de arte marţiale din Constanţa a fost vizitat de Moş Crăciun! La finele unui an în care au reprezentat cu cinste sportul constănţean, atât la nivel naţional, cât şi internaţional, sportivii şi antrenorii de la CS Karate Dinamic Constanţa l-au primit în mijlocul lor pe simpaticul bătrânel cu mantie roşie şi barbă dalbă.

Darnic cum îl ştim, Moșul n-a venit cu mâna goală, ci a adus cadouri pentru fiecare sportiv, pentru antrenori, ba chiar şi pentru unii dintre părinţi! Dealtfel, către aceștia din urmă, principali susținători ai activității sportive a copiilor, s-a îndreptat și mesajul președintelui clubului constănțean, sensei Gabriel Popescu.

În anul 2016, sportivii de la CS Karate Dinamic Constanţa şi-au menţinut locul printre cele mai puternice cluburi de arte marţiale din România, afiliate la SHOTOKAN KARATE DO OF UNITED NATIONS, evoluţiile lor la marile competiţii naţionale şi internaţionale fiind recompensate cu numeroase medalii. Astfel, se evidenţiază cele 15 medalii cucerite la Cupa Europei de la Nurnberg şi Cupa Mondială de la Burgas (dintre care câte una de aur la fiecare dintre cele două principale competiţii internaţionale ale anului), precum şi cele peste 50 de medalii câştigate la Cupa României și la campionatele naţionale individuale şi pe echipe (inclusiv 12 titluri de campioni naţionali). Obiectivele pentru anul 2017 rămân la un nivel înalt de performanţă!

După ce Moșul a ascultat colindele pregătite de cei mici și le-a împărțit darurile pregătite, copiii, împreună cu antrenorii și părinții, au încheiat seara cu o frumoasă petrecere, în care au rememorat performanțele anului 2016.

Reporter / Imagine: Paul Alexe