Veninul de albine tine la departare orice problema legata de …

Nimic mai adevarat: veninul de albine tine la departare orice problema legata de articulatii, circulatia sangelui, sclerozarea vaselor de sange sau aparitia sclerozei in plagi, daca este folosit preventiv, in special dupa varsta de 45 de ani.

Va voi spune pentru inceput ca melitina, adolapina si apamina – substantele de baza continute de veninul de albine, poseda proprietati antiinflamatorii si ajuta la reducerea inflamatiilor din corpul uman. De asemenea, beneficii pot fi obtinute si din reactia imuna a organismului uman la veninul albinelor.

Tratamentul cu venin de albine poate stopa dezvoltarea artritei reumatoide .

Specialistii afirma ca adolapina are calitati analgezice, iar alte studii au aratat faptul ca veninul produs de albine are capacitatea de a reduce sau chiar de a elimina durerea, ceea ce este un lucru extreme de important in special pentru cei care suporta dureri mari generate de anumite boli.

De mii de ani, in medicina traditionala chineza, se face acupunctura cu venin de albine, pentru vindecarea problemelor circulatorii si ale aparatului cardio-vascular.

Statisticile arata ca in zilele noastre, peste 70% din cazurile persoanelor care au suferit de scleroza multipla si care au facut tratament cu venin de albine, s-au vindecat.

Veninul de albine este un adevarat elixir in cazul persoanelor ce au suferit arsuri, in cazul persoanelor bolnave de zona zoster, tendinita si infectii.

Unii sustin chiar ca veninul de albine este eficient in calmarea psoriazisului, acneei, precum a leziunilor produse de cancerul de piele.

Eu va doresc tuturor sa fiti sanatosi, dar daca totusi, suferiti de afectiunile amintite anterior, nu ezitati sa consultati un apiterapeut care sa va ofere un tratament supravegheat cu venin de albine.