Vedetele Microrezervatiei, răsfățate de vizitatori

În ultima zi de vacanță, constănțenii au luat cu asalt Complexul Muzeul de Științe ale Naturii, din Constanța. Simpaticele animăluțe s-au bucurat din plin de atenția vizitatorilor, mai ales că mulți dintre ei le-au adus și bunătăți rămase de la masa de Crăciun și Revelion. La inițiativa conducerii complexului, ei au avut intrare gratuită.

Constantenii au fost receptivi la apelul facut de directorul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii. Și cum oamenilor le-au rămas o grămadă de bunătăți de la mesele festive, atît ei cît și animăluțele dornice de atenție au avut de cîștigat. Cei mai fericiti au fost copiii. Micutii au infruntat gerul pentru cateva minute si au hranit pasarile cu mana lor.

Adrian Balba, directorul Complexului Muzeal de Stiinte ale naturii considera ca astfel se va crea o stransa legatura intre copii si animale.

Toate persoanele care doresc sa faca o faptă bună la început de an pot veni sa hrăneasca necuvântătoarele. In schimb, vor fi scutiti de taxa de intrare a Complexului.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes