Vântul puternic a lăsat mai multe localități fără apă

Din cauza vantului puternic, la nivelul liniilor de alimentare cu tensiune electrică s-au inregistrat mai multe avarii, perturbând, astfel, alimentarea cu apă în mai multe zone. SC Raja SA asigură abonații că se va relua furnizarea apei potabile imediat ce se remediză avariile la rețelele electrice.

Vântul puternic a provocat defecțiuni la rețelele electrice, iar lips acurentului electric a provocat sistarea furnizării apei potabile în mai multe localități. Au fost afectați abonați din localitățile Valu lui Traian, Plopeni, Topraisar, și Olteni.

Pentru toate aceste situatii, imediat, au fost anuntati reprezentantii Enel, astfel încât la orele după-amiezei s-a reluat furnizarea apei în majoritatea localităților.

Reprezentanții RAJA asigură consumatorii care au fost afectați de aceste disfuncționalități ale sistemelor energetice că, în astfel de situații,  echipele de muncitori ale ambelor companii depun eforturi pentru rezlvarea situațiilor, astfel încăt să se poată relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali.

Redactor: Daniel Albu