Val de adrenalină, în week-end

Unde este adrenalină, sunt și jandarmii constănțeni. Efectivele Inspectoratului Județean de Jandarmi se află, week-end-ul acesta, în misiune de asigurare a ordinii și liniștii publice la cele trei meciuri ce vor avea loc la malul mării.

Calendarul evenimentelor sportive ia startul cu meciul de handbal între HCM Constanța și Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău în cadrul Ligii Naţionale. Partida are loc la Sala Sporturilor din Constanța, unde sunt așteptați zeci de suporteri ai celor două echipe masculine. Vineri, va fi aglomerație mare și pe stadionul Central din Mangalia, aici unde are loc meciul de fotbal dintre echipa A.C.S. Callatis 2012 Mangalia și A.C.S. Leordeni. Week-end-ul sportiv se încheie duminică, tot la Sala Sporturilor, aici unde constănțenii de la HCM Constanța îi întîlnesc pe reprezentanții Danemarcei, Team Tvis Holstebro, în cadrul EHF Cup.

Pentru a evita incidentele neplăcute, jandarmii constănțeni îi sfătuiesc pe suporteri să se limiteze la manifestări fără violență.

Manifestările anti sociale se sancționează, în funcție de gravitate cu amendă contravențională care pleacă de la 80 de lei și poate ajunge și la 1500 de lei, dar și cu dosar penal.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Nicu Cavachi