Vacanțele în străinătate sunt mult mai ieftine după perioada sărbătorilor

Oferte foarte bune în aceste intervale calendaristice găsiţi la destinaţiile de tip city-break. Puteţi ajunge să vizitaţi astfel capitale europene la preţuri care ajung chiar la jumătatea celor practicate în luna decembrie.

Daca aveti in vedere sa plecati intr-o vacanta, aceasta este cea mai buna perioada pentru a calatori. Hotelierii au scazut tarifele, iar la asta se adaugă şi biletele de avion care au preţuri mai mici în lunile ianuarie şi februarie. Puteti vizita marile capitale europene la preturi reduse chiar cu 50%.

Vestile sunt bune si pentru amatorii de sky in strainatate. Cele mai mari reduceri sunt la pachetele din staţiunile din Austria, Bulgaria şi Italia. Oferte de nerefuzat in aceasta perioada gasiti la destinatiile de tip city-break precum si la pachetele de wellnes din staţiunile balneare

Daca vreti sa va relaxat la soare, în destinaţii precum Tenerife sau Cipru, este momentul sa va faceti bagajele. In aceasta perioada preţurile pot ajunge chiar şi la jumătate faţă de sezonul turistic. Tot acum, găsiţi reduceri între 200 şi 400 de euro la pachetele de vacanţă de 2.500-3.000 de euro în destinaţii precum Republica Dominicană, Cuba, Mexic sau Thailanda.

Redactor: Camer Nita