Vacanțele de sărbători, la mare căutare

Chiar dacă până la Sărbătorile Pascale mai sunt destule săptămâni, agențiile de turism au venit deja cu oferte pentru vacanța. Acestea pornesc de la 100 de euro și pot ajunge la mii de euro în funcție de destinație. 

Pastele nu înseamnă doar o sărbătoare în cadrul familiei ci poate fi și un prilej pentru a călători și a sărbători în alt cadru decat de obicei. De aceea și anul acesta, agențiile de voiaj vin cu o gamă largă de oferte.

Unul dintre locurile de vacanță preferate de constănțeni se află și Paris, Roma și Amsterdam, acolo unde o vacanță în perioada Paștelui, ajunge la 550 de euro. Cu toate acestea, mulți dintre constănțeni au optat și pentru vacanțele pe plaiurile mioritice, și unde altundeva decât la munte.

Pachetele pleacă de la 80 de lei pe cameră , până la câteva sute de lei, pachete complexe cu masă, în funcție de zonă și confort. De exemplu, 445 de lei/persoană, excursii de patru nopţi la Predeal, cazare la un hotel de trei stele. O altă propunere este un scurt sejur la malul mării, trei nopţi de cazare cu demipensiune, plus masa de Paşte, la un hotel de patru stele din Eforie Nord. Pentu aceasta ar rebui să scoateți din buzunare 1.095 de lei/persoană. La Băile Felix, tarifele încep de la 455 de lei/persoană, pentru trei nopți de cazare cu mic dejun, la un hotel de trei stele, inclusiv masa de Paște. Potrivit agențiilor de turism, cerera pentru vacanțele de Paște a înregistrat o creștere față de aceiași perioadă a anului trecut. Cei mai mulți constănțeni optând pentru vacanțele în afara granțelor țării.

Redactor: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea