Vacanta terminata mai repede

Pentru turistii care au avut de suferit in urma incendiului de noaptea trecuta de la Mamaia vacanta s-a terminat mult mai repede. Dupa un atac de panica si intoxicati cu fum oamenii au ales sa se intoarca acasa. Ei si-au petrecut noaptea prin alte hoteluri si in zori si-au facut bagajul si au plecat.

Momentele de spaima din timpul noptii trecute i-au marcat pe cei care au fost nevoiti sa isi petreaca vacanta intr-un hotel in flacari. Oamenii au fost ajutati sa treaca mai repede peste acele clipe.

Chiar si cei care au venit in urma cu doua zile au putut alege sa-si primeasca banii inapoi sau sa-si prelungeasca vacanta.

Unitatea este acum afectata de fum si flacari, dar si de cantitatea mare de apa folosita de pompieri la stingerea incendiului. Poprietarii spun ca vor renova camerele in cateva zile si vor schimba centrala termica de la care a pornit incendiul. Hotelul ar putea fi redeschis saptamana viitoare asa ca turistii care au rezervari pentru luna septembrie nu vor fi nevoiti sa-si gaseasca alte camere.

Redactor: Adrian Boioglu