Vacanţa, la final (VIDEO)

În urmă cu o săptămână, erau cei mai fericiţi copii din lume. Acum, zâmbetul le-a pierit de pe buze şi se gândesc cu tristeţe că vacanţa lor perfectă a luat sfârşit… vorbim despre elevii cazaţi în Tabăra Delfinul din Năvodari care astăzi şi-a strâns meticuloşi bagajul şi au plecat spre casele lor. Copiii spun că abia aşteaptă să se întoarcă aici şi numără deja zilele rămase până la următoarea vacanţă!

Şi-au strâns prosoapele, costumele de baie şi amintirile adunate de pe malul mării şi au părăsit camerele în care au fost cazaţi timp de o săptămână. Pentru copiii care şi-au petrecut vacanţa în Tabăra Delfinul din Năvodari, a venit momentul să se întoarcă acasă.

Alături de bagaje, copiii ai acasă şi numeroasele diplome pe care le-au obţinut în cadrul competiţiilor. Astfel, vor avea o amintire în plus din tabără!

Dar cum toate lucrurile frumoase trebuie să se termine, copiii nu pot acum decât să aştepte vara următoare, când vor veni, din nou, la mare…

În fiecare săptămână, câteva sute de copii îşi petrec vacanţa în Tabăra Delfinul din Năvodari. Următoarea serie de elevi va sosi vineri.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: George Dima