Vacanţă în siguranţă în trafic (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_hIB-XTif2A[/youtube]Poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa au fost prezenţi în staţiunea Mamaia, unde le-au împărţit şoferilor pliante şi le-au oferit sfaturi pentru siguranţa acestora şi a pasagerilor din autoturisme.

Poliţiştii spun că acţiunea de prevenire vine în urma creşterii numărului de accidente produse pe şosele constănţene în perioada estivală şi îşi propune ca prin informarea conducătorilor auto să ducă la diminuarea acestora.

Rînd pe rind, conducătorii auto au fost opriţi pentru a primi pliante şi sfaturi aplicabile în trafic, atît pentru ei cît şi pentru pasagerii din autoturisme.

Totodată, oamenilor le-au fost împărţite şi pliante cu informaţii referitoare la siguranţa locurilor de cazare, a bunurilor pe care aceştia le aduc în vacanţă, dar mai ales la siguranţa lor şi a copiilor acestora.

Pe fiecare pliant au fost tipărite şi datele de contact ale sediilor de poliţie de pe litoral, pentru ca turiştii care intîmpină probleme să poată primi ajutor.

Echipe mixte din cadru M.A.I. sunt prezente zilnic pe litoral şi în punctele turistice ale oraşului pentru a interveni dacă este cazul.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Matei Ghioc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.