Va sta sau nu Băsescu în vila Dante?

Vila Dante, viitoarea locuinţă de lux pentru Traian Băsescu! Aşa a prezentat premierul Victor Ponta imobilul din cartierul Primăverii pe care l-a deschis ieri, jurnaliştilor acreditaţi la Palatul Victoria. Ponta spune că Vila Dante a fost reparată cu peste un milion euro, bani de la buget şi va fi viitoarea locuinţă a lui Traian Băsescu la sfârşitul mandatului. Anul trecut, atunci când a apărut prima oară acestă informaţie, atât Palatul Cotroceni, cât şi RAPPS, au precizat că vila nu va fi folosită de Traian Băsescu.

Victor Ponta a spus că deși România era în plină criză financiară, Traian Băsescu a cerut ca vila Dante să fie renovată. Reabilitarea s-a făcut pe bani grei.

Casa Dante are o suprafaţă de 1.387 metri pătrati, un teren de 5.128 metri pătraţi, este dotată cu piscină şi sală de fitnes şi are ieşire spre lacul Herăstrău. Informatia că Traian Băsescu pregăteste Vila Dante pentru a-i servi drept locuintă după ce nu va mai fi presedinte a apărut, prima oară, anul trecut. Administratia Prezidentială preciza, atunci, că : “Preşedintele nu intenţionează să locuiască în Casa Dante, în timpul mandatului sau după expirarea acestuia.”

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.