Va fi lansată aplicația WhatsApp Business

WhatsApp va lansa aplicația WhatsApp Business! Aceasta va permite companiilor să relaționeze mult mai ușor cu proprii clienți.

WhatsApp, o companie deţinută de Facebook, lucrează la o nouă aplicaţie, care va permite firmelor să interacţioneze mult mai uşor cu clienţii. Aplicaţia se va numi WhatsApp Business  și deocamdată este în lucru doar o versiune pentru Android. Una dintre funcțiile aplicației, intitulată „Verified Business Accounts”, va afişa, în dreptul numerelor de telefon ale companiilor, o mică insignă verde.

Înființat în 2009, serviciul de mesagerie WhatsApp a devenit rapid popular, dovedindu-se indispensabil comunicării, inclusiv în  zona de business. Fiind uşor de utilizat şi oferind capabilităţi de comunicare mai mari decât tradiţionalele SMS-uri, Facebook a intuit potențialul aplicației și a achiziţionat-o, în 2014, pentru suma de19 miliarde de dolari.

În luna iulie a acestui an, WhatsApp a fost cea mai descărcată aplicaţie din magazinul virtual Google Play, confirmând astfel așteptările lui Zuckerberg.

Redactor: Lavinia Barbu