Urmărire între Mangalia și Agigea!

Urmărire ca în filme, în această dimineață, între Mangalia și Agigea! Polițiștii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare pentru a opri cursa unui bucureștean aflat la bordul unui bolid de lux. Bucureșteanul va petrece restul vacanței în arestul poliției!

Un control de rutina al polițiștilor rutieri din Mangalia s-a transformat într-o cursă de urmărire încheiată tocmai pe podul de la Agigea, după ce oamenii legii au fost nevoiți să tragă un foc de avertisment în plan vertical! Era ora 8 a dimineții cand, un bărbat din București, venit pe litoral, cel mai probabil, pentru minivacanța de 1 mai, a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor și a pornit într-o cursă nebună pe șosele. Polițiștii au pornit, imediat, în urma bolidului de lux, marca BMW Serie 3.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Mangalia pentru a fi testat pentru consum de alcool și substanțe psihoactive, dar și pentru audieri. Acesta a refuzat testarea la spital, iar procurorii constănțeni au cerut punerea sa în arest preventiv pentru 30 de zile. Șoferul are permis de conducere valabil, iar toate actele mașinii sunt în regulă.

Redactor: Paul Alexe