Urmărire ca-n filme și reglare de conturi în localitatea constănțeană Cobadin

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LbYYH97fMKI[/youtube]O ceartă în familie a degenerat într-un conflict sângeros la Cobadin.  Protagoniştii au fost doi cumnaţi. Unul dintre aceştia l-a urmărit cu maşina pe celălalt, un tânăr de 23 de ani, pe drumul spre casă.   Atacatorul, însoţit de mai mulţi prieteni,  a reuşit să oprească autoturismul în care se afla victima.

Scenele de coșmar s-au derulat în plină stradă, sub ochii îngroziți ai martorilor.

Tânărule 23 de ani s-a prăbușit lângă mașină, într-o baltă de sânge, iar prietenul care îl însoţea, bătut zdravăn, abia a mai putut să strige după ajutor. Până ca oamenii să mai poată interveni, agresorii s-au urcat în mașini și au demarat, în trombă. În scurt timp, două echipaje de la Ambulanță i-au preluat pe cei doi răniți și i-au transportat în Urgența Spitalului Clinic Județean Constanța. Medicii spun că dintre cei doi,  tânărul de 23 de ani se află într-o stare mai gravă, cu multiple plăgi înțepate.

Mama tînărului înjunghiat este șocată de cele întâmplate.

Între timp, polițiștii au demarat cercetările pentru a elucida acest caz. Anchetatorii spun că în funcția de evoluția stării de sănătate a victimelor se va realiza și încadrarea juridică a faptei și urmează să fie probată și vinovăția presupușilor autori. Principalul suspect în acest caz, a fost depistat şi reţinut în această dimineaţă de către poliţiştii Secţiei 4 Rurale Medgidia. Bărbatul a fost transportat la Serviciul de Investigaţii Criminale, urmând să fie prezentat Parchetului cu propunerea de arestare corespunzătoare.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.