Urmărire ca în filme, noaptea trecută, pe străzile Constanței

Este mărturia celui care a văzut întregul episod derulat pe strada Soveja, din Constanța, acolo unde un echipaj al Secției 2 de poliție efectua un control de rutină. La un moment dat, mașina cu numere de Ilfov a trecut în viteză prin zonă, iar oamenii legii au pornit, imediat, în urmărire.

După derapaje pe strădute și somații din partea politiștilor, mașina a fost blocată pe o străduță lăturalnică, însă adevărata urmărire abia acum avea să înceapă.

Şoferul mașinii urmărite a fost la un pas să îl lovească pe unul dintre agenții de poliție. Pentru imobilizarea celor doi bărbați puși pe scandal, a fost nevoie de întăriri din partea polițiștilor.

Odată reţinuţi, cei doi au devenit, din agresori, victime. Ascultați explicațiile lor halucinante.

Cei doi au fost reținuți și conduși la audieri, șoferul urmând să fie testat pentru determinarea alcoolemiei din sânge. În funcție de valoarea rezultatelor și de finalizarea anchetei, se va stabili și încadrarea juridică a faptelor pentru care vor trebui să răspundă în fața legii. Mașina cu care au încercat să fugă de polițiști prezintă o lovitură pe bara din spate, stînga și nu este exclus ca, în aceeași noapte, să fi fost implicată într-un eveniment rutier.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu