Urmările tragediei care a îngrozit Constanța

La trei zile de la crima sîngeroasă, martorii fac primele dezvăluiri.

Ancheta polițiștilor scoate la iveală aspecte șocante. Se vorbește de o relație homosexuală între victimă și asasinul acesteia și, mai mult decît atît, despre răzbunare.

Medicii legiști spun că trupul bărbatul era plin de vînătăi, iar anchetatorii dezvăluie un scenariu halucinant al crimei din spatele ușilor închise. Bărbatul de 38 de ani s-ar fi împotrivit, cu ultimile puteri, loviturilor victimei și chiar după ce a fost înjunghiat cu sînge rece, ar fi încercat să ajungă la ușa unui vecin.

Psihologii spun că mobilul crimei sîngeroase ar fi fost răzbunarea, iar asta indică și o parte din probele prelevate de anchetatori din apartamentul groazei.

 Tragedia a lăsat în urmă multe întrebări la care anchetatorii vor trebui să găsească un răspuns și tot atîtea păreri de rău din partea celor care cunoșteau victima. Pe pagina sa de Facebook zeci de prieteni  deplîng moartea fulgerătoare a acestuia.

“Sincer îmi pare rău, nu am crezut așa ceva, dar se pare că e adevărat.Sincere condoleanțe familiei și lui Cristian Simon. Dumenzeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, spune Dorin Marian Niculescu.
“E prea șocant, nu, nu, nu e corect …cine ne mai înveselește diminețile cu cafeaua și verile cu plaja…Odihnă ușoară, Mihai și orice ar fii tu rămâi în gașca noastră”, a scris Adrian Covaci.
“Dumenzeu să te ierte prietene! Mă simt aiurea să simt că nu mai este printre noi, erai un prieten de nădejde și cu bun simț, plin de viață și foarte sociabil. Odihna veșnică să-ți fie liniștită”, scrie, la rândul său, Wolf Icei.
“Doamne, iartă-l! Condoleanțe și regrete! Liniștea îngerilor.”, a postat și Ionuț Brătianu.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Nicu Cavachi