Urmările furtunii care s-a abătut asupra Constanței sunt vizibile în tot municipiul

Furtuna care a măturat Constanța a făcut orașul să fie de nerecunoscut. Bulevardul Aurel Vlaicu a fost foarte greu de parcurs si asta din cauza pietrişului aduse de .

Muncitorii s-au trezit încă de dimineață să elibereze carosabilul de moloz, însă nici măcar ei nu au putut estima cam cât timp le este necesar să curețe toate zonele afectate.

Haos a fost și în intersecția din zona Trocadero, acolo unde semafoarele nu au funcționat. Șoferii intrau în intersecție care cum puteau, după reguli scrise pe loc. Cei mai expuși au fost însă pietonii.

De asemenea afacerile mai multor întreprinzători au fost puse butuci.

Apa a pătruns în interiorul sediilor și au atins chiar și jumătate de metru. Angajații au încercat și ei să salveze ce au mai putut, însă cea mai mare parte dintre echipamente a fost distrusă. De asemenea și un restaurant din zonă a fost inundat, angajații fiind nevoiți să scoată apa cu gălețile. Nici stațiunea Mamaia nu a scăpat de probleme. Parcările au fost inundate, iar cei care și-au lăsat mașinile peste noapte în aceste zone au avut parte de surprize deloc plăcute.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Victor Nita