Unul prins, trei căutați

Urmarire ca in filme, între Eforie și Agigea. Un barbat a fost retinut, iar alti trei sunt cautati si la aceasta ora dupa ce au incercat sa scape de un filtru al politistilor. Ca sa ii prinda oamenii legii au fost nevoiti sa foloseasca armamentul din dotare. Chiar si asa, acestia si-au continuat cursa nebuneasca, pana cand, la un moment dat, au pierdut controlul volanului si s-au oprit intr-un sens giratoriu. Politistii cred ca indivizii se pregateau sa dea o spargere.

Oamenii legii cred ca cei patru intentionau sa sparga o casa de vacanta din Eforie. La un moment dat, insa, au observat patrula mixta formata din jandarm si politist si, cel mai probabil, s-au speriat. Au sarit pur si simplu in masina si au demarat in tromba. Oamenii legii i-au vazut insa la timp si i-au somat sa opreasca, dar soferul nu doar că a refuzat, ba chiar a si accelerat in speranta ca va reusi sa scape de politie.

La Agigea, politistii si-au luat inima in dinti si, ajunsi in dreptul masinii suspectilor, au tras de volan, le-au lovit masina, iar soferul acesteia a tras de volan si s-a urcat pur si simplu pe scuarul din sensul guratoriu.

Imediat dupa accident, trei dintre indivizii aflati in masina au reusit sa fuga, iar singurul retinut de politisti a fost soferul. Este vorba de un tanar in varsta de 28 de ani, din Agigea, care, spun oamenii legii, nu este la prima infractiune. De altfel se pare ca a fost eliberat recent din penitenciar, unde a fost inchis pentru furt. In 2007 a lovit un politist cu o bâtă, dar procurorii nu l-au considerat un pericol si l-au condamnat cu suspendare, iar in 2009 a talharit un barbat, dupa ce l-a taiat pe față si pe gât cu un cutit. A fost arestat preventiv si la scurt timp eliberat. Acum, cel mai probabil se va intoarce dupa gratii.

Redactor: Paul Alexe