Unul dintre cei mai de succes artiști internaționali ai momentului a încins atmosfera, noaptea trecută, într-un club de fițe din Mamaia (VIDEO)

Mohombi a atras toate privirile domnișoarelor, venite special pentru a-l vedea pe cântărețul de 26 de ani, iar hituri precum Miss Me și Suavemente le-au cucerit definitiv.

Cântărețul suedez de origine congoleză a cunoscut o ascensiune fulminantă în topurile internationale de muzică și a urcat pe toate scenele lumii. La Constanța se întoarce mereu cu placere, mai ales că nu este deloc străin de orașul de la malul Mării Negre.

Organizatorii evenimentului spun că astfel de concerte atrag week-end de week-end un număr mare de petrecăreţi, iar Constanţa a urcat cu succes în topul destinaţiilor turistice…de clubbing.

Și dacă tot vorbim de turism și de Mohombi, vara aceasta artistul a fost invitat special în clipul de promovare a litoralului românesc și a piesei „Welcome To Mamaia„,  cântată împreună cu frumusețea autohtonă Celia și produsă de Costi Ioniță.

După concertul lui Mohombi, a venit rândul băieților să admire cele mai tari animatoare de pe scena de club din Constanța.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.