Universitatea Spiru Haret își ajută studenții

Universitatea Spiru Haret, prin intermediul Facultății de Drept și Administrație Publică implementează, în parteneriat cu Baroul Constanța, proiectul Construiește-ți practic profesia juridică din facultate. Obiectivul general al proiectului este creșterea șanselor de succes ale viitorilor absolvenți.

Viitorii absolvenți de învățământ juridic vor fi ajutați în procesul de tranziție de la școală la locul de muncă prin furnizarea unui program integrat de consiliere și orientare în profesie și practică de specialitate.

Obiectivul proiectului se realizează, pas cu pas, prin intermediul desfășurării unor activități de consiliere și orientare profesională sub formă de întâlniri, în grup de tip coaching. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social Euroean prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

În această perioadă, Universitatea Spiru Haret a început a doua sesiune de înscrieri, la facultățile de Științe Juridice și Științe Economice. Sunt disponibile zeci de locuri pentru cei interesați de studiile de licență și masterat.

Înscrierile se finalizează pe data de 30 septembrie.

Reporter: Andreea Iliescu ; Imagine: Sorin Hulubei