Uniți întru credință

Pe primul loc în lista de dorințe ale oamenilor se află sănătatea! Auzim des expresiile: „sănătatea este mai bună decât toate!”, „dacă ai sănătate, restul le poți face sau le poți duce!”.

Dar cum putem atinge acest deziderat, sănătate de fier? În primul rând, ca în orice domeniu pe care ne dorim să-l stăpânim cât mai bine avem nevoie de cunoaștere și mai apoi de o educație în acest sens. Sănătatea omului înseamnă echilibru între minte, trup și suflet. Ca să ajungem aici, trebuie să ne ocupăm de îngrijirea corectă a fiecăreia dintre aceste segmente. Centrul Creștin Secolul 21 Năvodari prin biserica Peniel Năvodari își dorește să aducă sănătatea spiritului în sufletul fiecărui năvodărean.

“În calitatea nostră de fii egali în fața lui Dumnezeu suntem chemați să lăsăm la o parte bariera confesiunii religioase și să ne unim, pentru a lupta împreună întru interesul comun, al tuturor, cel al păcii și armoniei într-o lume în care să guverneze binele.” se arată în mesajul bisericii Peniel.

Vindecarea începe cu recunoștința și mulțumirea pentru tot ce suntem și avem. După ce dăruiești vine și răsplata, chiar înzecită!

“Haideți cu toții la Casa de Cultură „Pontus Euxinus” din Năvodari ca să aducem prinosul de mulțumire pentru tot ce avem și dacă nu suntem încă conștienți de toate darurile cu care am fost înzestrați, să ne rugăm în cor pentru trezirea conștiinței. Puterea este în noi, ea trebuie doar accesată!” acesta este îndemnul organizatorilor.

Duminică, trei noiembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură „Pontus Euxinus” din Năvodari, va fi chemată prin cânt și mesaj creștin forța binelui ca să ocrotească acest oraș. Intrarea este liberă pentru toată lumea!

Redactor: Sondra Sandu