Unde sunt spațiile de comercializare moderne?

Speranța oamenilor nu moare încă… Vorbim despre promisiunile autorităților locale care se amănă de la un an la altul. Dacă în 2015, Niculae Păun, directorul DGDPP spunea că prioritară este reabilitarea piețelor din Medgidia, același lucru îl spune și la începutul anului 2016. În acest context se naște întrebarea: după încă un an declarațiile au rămas doar promisiuni?

Piața centrală a beneficiat de reparații capitale în urmă cu mai mulți ani. Dată fiind situația, DGDPP și-a propus să rezolve această problemă care îi deranjează pe comercianți. Până la sfârșitul anului, spațiile amenajate pentru activitatea comercială ar trebui să arate decent.

De câțiva ani cetățenii din Medgidia vorbesc despre situația piețelor din oraș. Dacă facem o analiză a acestor spații toate resimt lipsa investițiilor. Niciuna dintre cele trei piețe din Medgidia nu oferă condiții decente comercianților. Însă după cum spun autoritățile locale în curând ele vor intra într-un amplu proces de modernizare.

Modernizarea piețelor din Medgidia a fost discutată și amânată de mai multe ori. Chiar dacă autoritățile locale promit anual că se vor face investiții, asta nu s-a întâmplat până în prezent. În aceste condiții rămâne de văzut dacă măcar în 2016 promisiunile se vor transforma în fapte.

Redactor: Andreea Barbu