Unde petrec tinerii de Revelion

Sărbătorile de iarnă și tradițiile legate de acestea aduc bucuria în casele oamenilor. Însă, perioada Sărbătorilor de iarnă reprezintă și un nou prilej pentru tineri de a petrece împreună cu prietenii, iar cea mai așteptată noapte este cea dintre ani. Ofertele au început deja să apară,  iar constănțenii nerăbdători își aleg locul în care își vor petrece noaptea dintre ani.

Românilor le place să petreacă, și ca orice sărbatoare importantă, Anul Nou nu avea cum să lipsească de pe lista motivelor de petrecere. Dacă mulți aleg să petreacă această sărbătoare acasă, în familie, sau în vacanță,  la munte, pentru cei care  rămân în oras în perioada aceasta, cluburile vin cu oferte tentante. Costumații specifice personajelor din povești de iarnă, crăciunițe sexy, cadouri și surprize, colinde și dansuri, precum și alte ingrediente ce asigură voia bună îi așteaptă, și anul acesta, pe constănțenii care aleg o astfel de distracție.

Prețurile fiind accesibile pentru orice buzunar, cererile nu s-au lăsat așteptate, cu toate că până la trecerea dintre ani a rămas mai bine de o lună.

Așadar, pentru cei care încă nu și-au planificat unde  vor petrece revelionul, timpul nu este trecut, iar cluburile și restaurantele constănțene vă așteaptă cu oferte care mai de care mai atrăgătoare.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea