Unde petrec constănțenii Revelionul!?

După ce au sărbătorit Crăciunul în familie constănțenii au început să își facă planurile pentru noaptea de Revelion. Unii și-au rezervat din timp o excursie la munte, alții vor petrece la restaurant sau acasă cu prietenii. Cei care încă nu s-au decis au de unde alege. Cluburile și restaurantele se întrec în oferte.

A început numărătoarea inversă până la noaptea de Revlion, eveniment așteptat cu nerăbdare de cei puși pe distracție. Pentru o noapte de neuitat cu un meniu cu bucate pe alese și muzică de cea mai bună calitate, managerii restaurantelor s-au întrecut și anul acesta în oferte.

Dacă unii și-au făcut planuri din timp, alții spun că se vor decide chiar pe ultima sută de metri unde și cu cine vor petrece noaptea dintre ani.

Cei care doriți să petreceți Revelionul la un concert în aer liber și să nu cheltuiți niciun ban puteți să răspundeți prezent la invitația Primăriei și să mergeți în Piața Ovidiu . Artiști consacrați, Anda Adam , formația Voltaj și Cargo promit publicului un spectacol incendiar.

Rpeorter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes