Unde ne petrecem revelionul?

Au mai rămas câteva zile din anul 2015, iar marea petrecere la cumpăna dintre ani se apropie. Restaurantele care organizează chefuri in noaptea de revelion sunt ocupate la capacitatea maximă și cu greu mai puteți găsi locuri libere. În schimb, cei care vor să treacă în noul an în aer liber, o pot face în piața Ovidiu unde va organizat un concert cu artiști cunoscuți.

Cumpăna dintre ani îi va prinde pe cei mai mulți români petrecând. Mulți au hotărât să sărbătorească revelionul la malul mării, gradul de ocupare al hotelurilor fiind foarte mare. La capacitate maximă sunt si restaurantele care organizează astfel de petreceri.

Costul pentru petrecerea de revelion la un hotel de patru stele poate ajunge până la 520 de lei. Costul acoperă masa festivă cu meniu tradițional, program artistic live, dj, tombolă cu premii și multe alte surprize. La miezul nopții, cerul va fi luminat de un joc de artificii. Și în primle zile din noul an sunt anuntațe petreceri.

În cazul în care doriți să treceți în noul an la un concert, avem o soluție și pt dumneavoastră. După mult timp, în orașul Constanța, va fi organizat un revelion în aer liber.

La miezul nopţii spectacolul va culmina cu un impresionant foc de artificii, iar primăria a pregătit și un show de lasăre și lumini. Evenimentul se va încheia în jurul orei 02.00 dimineața.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea