Un turist de 50 de ani a fost la un pas de înec pe o plajă de la intrarea în Năvodari (VIDEO)

Un turist de 50 de ani a fost la un pas de înec pe o plajă de la intrarea în Năvodari. Acesta a vrut să se răcorească în mare, dar i s-a făcut rău. Din fericire, martorii la incident şi salvamarul aflat pe plajă au intervenit rapid şi l-au salvat pe bărbat.

Deși nu știa să înoate, bărbatul a intrat în apă pentru a se răcori, însă i s-a făcut rău și în starea de panică creată, a înghițit multă apă. Într-un moment de disperare, omul a apucat totuși să se agațe de o saltea gonflabilă.

Scena s-a petrecut sub ochii speriați ai celorlalți turiști de pe plajă. Salvamarul aflat pe plajă este cel care a intervenit la timp și i-a salvat bărbatului viața. Salvamarul spune că omul nu știa să înoate și se afla și în apropierea geamandurii.

La sosirea echipajului din cadrul Serviciului de Ambulanță, bărbatul deja își revenise. Medicii l-au preluat în stare de conștiență, cu semnele vitale stabile și l-au transportat la Urgența Spitalului Clinic Județean Constanța, unde urmează să fie supus investigațiilor de specialitate pentru a descoperi ce anume a provocat starea de rău a bărbatului.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Brinzaru