Un trecător a filmat un taximetrist încălcând flagrant regulile de circulație

Pentru soferii de taxi din Constanţa nici măcar unul dintre cele mai mari bulevarde nu mai este suficient de spațios. Un trecător a filmat un taximetrist încălcând flagrant regulile de circulație. Deși bulevardul are opt benzi, iar pe un sens de mers este amenjată o stație de taxi, pe imagini se vede clar cum bărbatul și-a făcut loc pe trotuarul din fața centrului comercial. Pietonii se dau la o parte din calea mașinii galbene, care înaintează fără probleme. Culmea, cîțiva metri mai încolo, șoferul trece și de alte două mașini parcate tot pe trotuar, în aceeași zonă.

Taximetriștii au explicații halucinante despre prezența lor pe trotuar, printre pietoni.

Polițiștii au alte misiuni mai importante de rezolvat. Este răspunsul cu care au fost intampinati cei care au sesizat situaţia taximetriştilor care au revendicat trotuarul din zona bulevardului Alexandru Lăpuşneanu. Culmea este că am surprins un echipaj de la Poliția Locală Constanța, patrulînd chiar în zona cu probleme.

Probabil că polițistul din imagini iși pune mâna la ochi pentru a trece cu vederea neregulile taximetriștilor. Nu ar fi prima oară, spun gurile rele.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: George Dima