Un TIR a rămas blocat într-un șanț plin cu apă în apropiere de Midia Năvodari

Cele două vehicule au rămas blocate într-un șanț plin cu apă în apropiere de Midia Năvodari, din cauza vizibilităţii reduse care nu le-a permis şoferilor să distingă pericolul din carosabil. Maşina şi tirul se deplasau spre Corbu când sub roţi au prins şanţul camuflat de apă şi nu au mai putut reveni pe carosabil. Pentru scoaterea lor a fost nevoie şi de intervenţia autorităţilor. Şoferul maşinii, un cetătean grec a reuşit să işi continue drumul cu ajutorul unor prieteni care au tras autoturismul din apă. Pentru conducătorul tirului lucrurile nu au fost însă atât de simple. Apa a cuprins o bună parte din mastodont, iar bărbatul nu putea părăsi cabina, astfel că a sunat la 112. În timp ce automobilul a fost scos relativ repede, tirul a rămas blocat mai multe ore.

Mai multi soferi care au circulat astazi pe Drumul comunal 86 ce face legatura dintre localitatea Navodari si Corbu s+au confruntat cu drumuri inundate si blocate de arbori doborati de vantul puternic. Drumul a fost aproape impracticabil din cauza apei acumulate pe mijlocul șoselei, pompierii și RAJA intervenind cu greu pentru ca autoturismele să nu se transforme în bărci.

Copacii au fost puși la pământ iar asta a îngreunat și mai mult încercarea Poliției Locale Năvodari de a fluidiza traficul.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu