Un tanar de doar 25 de ani risca ani grei in spatele gratiilor (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zOCj8NunmuA[/youtube]A vrut să fure banii dintr-un bancomat, dar a ajuns pe mâna poliţiştilor! Este vorba despre un bărbat în vârstă de 25 de ani. Comportamentul său suspect a atras atentia unui martor care a privit totul din umbra. In momentul cand acesta a avut certitudinea ca se petrece o infractiune a sunat imediat la 112.

Echipajele de politie din cadrul Sectiei 2 s-au miscat cu maxima operativitate si l-au prins pe barbat exact in dreptul bancomatului, in timp ce manuia mai multe bancnote.

Asupra suspectului au fost gasite mai multe blank-uri, hartii cu combinatii de coduri precum si suma de 1700 de lei. Acesta a fost incatusat si condus la Sectia 2 Politie Constanta, pentru audieri.

Dupa cateva ore a fost preluat de lucratorii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, care vor continua ancheta in acest caz.

Politistii incearca sa afle motivul care l-a determinat pe tanar sa isi riste libertatea, mai ales ca zona unde s-a petrecut totul este extrem de luminata, exista blocuri cu vedere exact la banca respectiva si precum si camere de supraveghere care au surprins producerea intregii infractiuni.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.