Un tanar de 20 de ani din Constanta s-a transformat in pericol public (VIDEO)

Un tanar de 20 de ani din Constanta s-a transformat in pericol public, dupa ce a urcat băut la volan si a provocat un impact in lant pe bulevardul Mamaia. Paharele de whiskey pe care le-a consumat l-au costat mai scump decat si-ar fi putut inchipuit, odata ce a dat ochii cu politistii de la Rutiera.

Cu reflexele la pamant, dupa ce si le-a inecat în alcool, tanarul s-a urcat la volanul masinii si s-a aventurat in traficul de week-end fara sa tina cont ca ar putea provoca un accident de circulatie. Dar exact asta s-a intamplat.

Desi nicio persoana nu a fost ranita, cele trei autoturisme implicate in carambol au fost grav avariate, iar una din tinerele aflate la volan a tras o sperietura sora cu moartea, in urma careia I s-a facut rau.

Cum a fost posibila producerea unui impact in lant, circuland in linie dreapta pe bulevard?

Greseala va fi platita scump de conducatorul auto, care pe langa faptul ca a ramas fara permis, va fi si cercetat penal. Se spune că oamenii înţelepţi învaţă din greşelile altora. Dar după cum s-a comportat în faţa camerelor de filmat şi mai ales a poliţiştilor, se pare că tânărul nu aplică această zicală. Nici măcar atunci când greşelile sunt ale lui.

Din pacate, tanarul care s-a urcat la volan in prag de coma alcoolica nu este singurul exemplu negativ descoperit in trafic. Accidentul s-a produs la o ora dupa miezul noptii, cand raziile poliţiştilor de la Rutiera pentru depistarea soferilor bauti la volan erau in plina desfasurare. Alti zeci de conducatori auto au picat testul… Drager.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu