Un tânăr a ajuns la spital după ce a provocat un accident rutier pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanța (VIDEO)

Potrivit politistilor de la Rutiera motociclistul circula cu viteza pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. Venea din zona Dacia si se indrepta spre statiunea Mamaia. Nimic nu l-a oprit din drum pe tanarul de 20 de ani, nici macar masinile incadrate in sensul giratoriu de la intrare in mall.

Soferul autoturismului implicat in accident spune ca l-a vazut pe tanar cum venea cu viteza fara nicio intenţie de a se opri ca să acorde prioritate. Fara sa mai aibe timp de reactie, soferul impreuna cu sotia care se afla pe locul din dreapta au fost izbiti in plin de motor.

In urma izbiturii violente tanarul a fost propulsat pe carosabil, pe un covor de cioburi. A fost nevoie de interventia unui echipaj de la Ambulanta care l-a transportat la Urgenta Spitalului Clinic Judetean Constanta.

Ambii soferi au fost supusi etilotestului si niciunul dintre ei nu era baut. In urma accidentului traficul în zona Parcului Tăbăcărie din Constanţa s-a desfasurat cu dificultate minute in sir, timp in care oamenii legii au efectuat cercetarea la fata locului.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu