Un sofer turmentat le-a dat batai de cap medicilor constanteni (VIDEO)

Un sofer turmentat le-a dat batai de cap medicilor constanteni, dar si politistilor de la Rutiera care l-au escortat pentru prelevarea de probe biologice.  Revoltat pentru ca fost “luat pe sus de politisti in timp ce astepta pe marginea drumului” tanarul a tinut mortis sa relateze “nedreptatea” la televizor.

Tânarul din Topraisar si-a facut aparitia la unitatea de Primiri Urgenţe putin inainte de miezul noptii. Daca initial le-a incercat  cadrelor medicale rabdarea, pentru ca nu a vrut sa stea la recoltarea probelor biologice, ulterior s-a transformat intr-o prezenta agreabila si a destins atmosfera incordata din Urgenta.

Povestea tanarului este simpla. Desi abia se putea tine pe picioare, barbatul nu a baut altceva decat apa minerala. Unde mai pui ca nici macar nu se afla la volanul masinii atunci cand a fost abordat de politisti.

Tanarul a “iesit in evidenta” in urma unui control de rutina in trafic al polististilor de la Rutiera, dupa ce acestia l-au observat ca avea un comportament atipic la volan. Oamenii legii asteapta acum rezultatul probelor biologice pentru a-i putea stabili alcoolemia din sange, in functie de care se vor dispune masurile legale necesare impotriva acestuia.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.