Un sofer de tir din Constanta a fost la un pas sa fie linsat

Un sofer de tir din Constanta a fost la un pas sa fie linsat de rudele unui alt conducator auto, dupa ce ambii au fost implicati intr-un accident rutier petrecut in localitatea constănțeană Nicolae Balcescu. Din primele cercetari, de vina ar fi fost cel de-al doilea sofer, care nu a acordat prioritate tirului. In urma impactului, doi barbati au fost raniti si au ajuns la spital. Cand au aflat, rudele celor doi au facut un adevarat taraboi si au vrut sa il ia la bataie pe soferul de tir. Politistii au reusit sa calmeze spiritele in cele din urma.

Tirul, incarcat cu berbecuti, se indrepta catre Harsova, cand, la iesirea din localitatea Nicolae Balcescu, a intrat in coliziune cu o autoutilitara. Soferul acesteia nu s-a asigurat inainte de a patrunde in drumul national si nu a mai putut evita impactul, desi soferul de tir a tras cat a putut, stanga, de volan.

Mai multe ambulante au fost trimise la fata locului, in urma impactului rezultând doua victime: doi barbati, ambii aflati in autoutilitara, au suferit mai multe traumatisme craniene si toracice si au fost transportati la spital. La scurt timp dupa plecarea ambulantelor, la fata locului au sosit si rudele celor doi raniti. Au inceput sa tipe si să il ameninte pe soferul de tir, iar doua dintre femei au fost la un pas sa lesine.

Soferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala si neacordare de prioritate si va ramane fara permis de conducere.

Redactor: Paul Alexe